VBdesign gaat splitsen: wat nu?

Geen zorgen, VBdesign zal niet verdwijnen. Sterker nog: wij gaan een nog betere dienstverlening kunnen aanbieden. Dit is mogelijk dankzij het kleine zusje dat erbij komt: Easy-Webdesign. Hierbij willen wij de opsplitsing maken tussen de verschillende doelgroepen die wij proberen te bereiken.

Het begin van iets nieuws: Easy-Webdesign

Easy-Webdesign is in het leven geroepen om de eenmanszaken goed te kunnen bereiken. Met VBdesign hebben wij een mooie groei meegemaakt, waarbij ook de projecten in omvang meegroeiden.

Met VBdesign willen wij de kleinere KMO’s verder helpen met hun online groei, terwijl Easy-Webdesign eenmanszaken blijft ondersteunen. Dit door betaalbare (web)pakketten aan te bieden en hun bedrijf in de online wereld te plaatsen.

Neem gerust een kijkje op de website van Easy-Webdesign voor meer informatie.

Ook een nieuw jasje voor VBdesign

VBdesign gaat zich meer richten op kleinere KMO’s en wilt dit ook uitstralen in haar (online) communicatie. Vandaar dat wij met trots onze nieuwe website aankondigen. We zijn afgestapt van de illustraties en zijn overgeschakeld naar een professionelere aanpak met foto’s, om onszelf ook wat meer in de kijker te zetten en vertrouwen uit te stralen.

Kijk gerust even rond op onze website, en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen of interesse.

Bekijk onze andere relevante artikels

Enkele vraagjes voor onze zaakvoerder Bert

Bert is de trotse zaakvoerder van VBdesign. Na meer dan 4 jaar is het hoog tijd om hem ook eens op het rooster te leggen.

Onze nieuwe medewerkster Daisy op het rooster gelegd

Daisy is de eerste vaste medewerkster van VBdesign. We leggen haar meteen op het rooster om haar wat beter te leren kennen.

4 jaar VBdesign

VBdesign bestaat al 4 jaar! Op 6 januari 2016 is het allemaal begonnen. Tijd dus om terug te blikken op dit leerzame avontuur.

×