Creatieve stijlen
voor elke onderneming

Branding

Heb jij nood aan een (nieuwe) frisse look voor jouw bedrijf? De visualisatie van jouw bedrijf is een grote invloed op je potentiële klanten. Daarom moet je er voor zorgen dat je met je huisstijl exact uitstraalt wat je wil uitstralen. VBdesign kan jou hier mee ondersteunen. Wij luisteren naar het verhaal van jouw onderneming en zetten dit om in een visuele uitwerking die perfect bij jouw bedrijf past.

Wij kunnen jou ondersteunen met:

  • Logo
  • Typografie
  • Iconen
  • Print
  • Fotografie
  • Huisstijl

Wanneer je kiest voor een volledige huisstijl, voorzien wij ook een huisstijlhandboek waarin wij alle informatie betreffende jouw huisstijl beschrijven. Zo heb je altijd een document ter beschikking wanneer jij als onderneming iets visueel wenst uit te werken.

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismaking

De kennismakingsfase: we onderzoeken waar je voor staat en wat je wil uitstralen. Eerst en vooral beginnen we met de communicatie met jou. Wat verwacht je? Wat heb je nodig? Waaraan moet jouw project zeker voldoen? Het eerste contact verloopt meestal via mail of telefonisch en heeft als doel om jouw bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen en inschatting te maken van het project. Eens wordt beslist om samen te werken met ons, is het tijd om samen te komen voor een meer gedetailleerde briefingsessie.

2. Plannen

Vervolgens maken wij een planning op die de rode draad zal zijn doorheen heel het project. Tussentijdse deadlines, aanlevermomenten en natuurlijk de opleverdatum zijn slechts enkele zaken waarmee rekening wordt gehouden. Vergeet daarbuiten dan ook niet dat wij altijd op zoek gaan naar de best mogelijke combinatie tussen uw wensen en onze mogelijkheden.

3. Design

Vervolgens beginnen wij aan een design. We overlopen wat er besproken is geweest tijdens de briefingsessie en nemen dit mee tijdens het uitwerken van enkele designs.

4. Feedback

Wij werken enkele designs uit en vragen op meerdere momenten om feedback. Zo werken wij naar een eindresultaat toe.

 

5. Oplevering

Bij de oplevering zorgen wij er voor dat alles in orde is: kleurencode’s die aangeleverd worden, de juiste lettertypes, logo’s in verschillende extensies of zelfs een uitgewerkt huisstijlhandboek. Ons doel is dat jij trots kan pronken met je nieuwe huisstijl waar wij samen naartoe gewerkt hebben.

Overtuigd? Laten we beginnen!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen naar jouw plan kunnen kijken.
We staan altijd voor je klaar met een lekkere koffie