Digitale oplossingen voor jouw bedrijf

Development

Nood aan een digitale oplossing op maat? VBdesign kan jou hier heel goed mee ondersteunen. Voor zowel een website, webapplicatie of webshop denken wij met jou mee om jouw digitaal project goed aan te pakken en succesvol af te ronden. Zo kan jij op jouw beide oren slapen. 

Website

Websites

De website van jouw bedrijf staat ook wel bekend als jouw online visitekaartje. Samen met jou zorgen wij voor een succesvol resultaat.

Meer info

Webapplicatie

Webapplicaties

Nood aan digitale oplossingen om jouw bedrijfsprocessen te vergemakkelijken? Wij denken graag met jou mee.

Meer info

Webshop

Webshops

Online verkoop is niet meer weg te denken in ons leven. Wil jij ook de stap zetten?  Wij ontwerpen webshops volledig op maat.

Meer info

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismaking

De kennismakingsfase van het project: we onderzoeken wat je nodig hebt en welke ideeën je hebt om dit te bereiken. Eerst en vooral beginnen we met de communicatie met jou. Wat verwacht je? Wat heb je nodig? Waaraan moet jouw project zeker voldoen? Het eerste contact verloopt meestal via mail of telefonisch en heeft als doel om jouw bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen en inschatting te maken van het project. Eens wordt beslist om samen te werken met ons, is het tijd om samen te komen voor een meer gedetailleerde briefingsessie.

2. Plannen

Vervolgens maken wij een planning op die de rode draad zal zijn doorheen heel het project. Tussentijdse deadlines, aanlevermomenten en natuurlijk de opleverdatum zijn slechts enkele zaken waarmee rekening wordt gehouden. Vergeet daarbuiten dan ook niet dat wij altijd op zoek gaan naar de best mogelijke combinatie tussen uw wensen en onze mogelijkheden.

3. Design

Beginnen ontwikkelen van een wit blad is haast onbegonnen werk, daarom is een design een zeer belangrijk startpunt. Vanaf het moment dat het design goedgekeurd is door jou, gaan wij hiermee aan de slag om het concreet uit te werken.

4. Ontwikkelen

En nu komt het echte werk: het ontwikkelen van jouw digitale oplossing. We baseren ons op het design, en testen ook alle functionaliteiten uitvoerig uit. Op deze manier zorgen wij ervoor dat bij de oplevering de kwaliteit zeker in orde is.

5. Lanceren

Het lanceren van jouw project mag ook zeker niet onderschat worden. Moet een bestaande website vervangen worden? Zijn er koppelingen nodig? En wat met bestaande mailboxen? Wij zorgen ervoor dat jij zo weinig mogelijk last hebt van de lancering, en dat je met een gerust hart kan uitkijken naar het moment dat wij alles voor jou in orde hebben gebracht.

6. Ondersteuning

Natuurlijk stopt het niet bij de oplevering van een project. Websites, webshops en webapplicaties blijven groeien over tijd. Ook daar hebben wij rekening mee gehouden. Indien jij dat wenst, zorgen wij voor ondersteuning achteraf waardoor jij niet te veel tijd verliest, maar waardoor je ook geen zorgen hoeft te maken over jouw website/-shop of applicatie.

Overtuigd? Laten we beginnen!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen naar jouw plan kunnen kijken.
We staan altijd voor je klaar met een lekkere koffie