Enkele vraagjes voor onze zaakvoerder Bert

Je bent al 4 jaar eigenaar van VBdesign. Op welk project/welke gebeurtenis ben je het trotste?

Elk project dat succesvol is gelopen, ben ik trots op 😉 Het is een zalig gevoel om van de klant positieve feedback te krijgen. Qua gebeurtenis kan ik zeggen dat ik enorm trots ben dat we de award hebben gewonnen van Vriendelijkste Handelaar van Genk! VBdesign bestond nog maar één jaar, en dan al direct een award krijgen is een fantastisch gevoel!

Waarom heb je ervoor gekozen om een eigen bedrijf op te starten?

Voor mij was het een jongensdroom, sinds kinds af aan was ik al aan het denken aan websites bouwen en een eigen webbedrijf starten. Als tiener maakte ik websites voor mezelf en zette ik in de footer "gemaakt door VBdesign". Onze bedrijfsnaam was dus ook al snel gekozen! 😉

Welke gevoelens komen in je naar boven als je denkt aan VBdesign?

Vooral een trots en warm gevoel.

Staan er nog gebeurtenissen/ontwikkelingen op de planning voor VBdesign?

Ik heb 2020 'het jaar van de groei' genoemd voor VBdesign. De eerste maanden is dit al goed gelukt, zo is Daisy als eerste medewerkster bij ons aan de slag gegaan. En uiteraard ben ik ook trots op onze stagiaire Leen, dit voelt voor mij aan als een vast en positief team. Daarnaast gaan we ook onze dienstverlening vergroten en zijn we hard aan het werken voor een eigen nieuwe website.

Waar zie je jezelf over 10 jaar?

In mijn privéleven hoop ik tegen dan toch al papa te zijn en een nieuw huisje te hebben! 😉 In het zakelijk leven is het de bedoeling om een team op te bouwen met een totaal van 6 medewerkers. En wie weet wat voor technologie de toekomst nog te bieden heeft!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Vooral samen zijn met familie, dit vind ik enorm belangrijk. Daarnaast speel ik ook af en toe games.

Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken?

Pasta! Hier ben ik een beetje verslaafd aan…

Wat is voor jou het perfecte weekend?

Ik hou wel wat van "zondag rustdag". Heerlijk een dagje in een pyjama zitten en 's avonds douchen. Een uitstapje maken met mijn vriendin doet me ook steeds deugd.

Waar zou jij je verder in willen ontwikkelen?

In het ondernemingschap: onlangs deed ik een succesvolle cursus om me van programmeur naar ondernemer te doen evolueren. De volgende stap is extra groeien, dus hier wil ik meer en meer over bijleren.

Wil je zelf nog iets toevoegen?

Vooral dat ik trots ben op mijn team en op wat ik met VBdesign tot nu toe heb bereikt. In de afgelopen 4 jaar heb ik enorm veel bijgeleerd.

Bekijk onze andere relevante artikels