Loading...

Blog

U bent hier

18Dec 2016

Sinds heeft VBdesign ook een eigen advertentie op Google, heeft u hem al ontdekt?

13Nov 2016

Sinterklaas tijdens Sint ter-dolen

Sinterklaas is aangekomen in het kasteel van Ter Dolen, en wij waren er bij!

23Aug 2016

VBdesign kiest voor https

HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) is een internetcommunicatieprotocol. Hiermee worden de integriteit en vertrouwelijkheid van de gegevens van uw gebruikers beschermd tussen de computer van de gebruiker en de site.

10Aug 2016

Ik wil de eerste zijn in Google”; een veel uitgesproken zin door iedereen met een website. Volgens een studie van Moz is de click-through rate (kliks gedeeld door impressies) van de bovenste positie in de organische resultaten van Google 24,8% (voor niet-merkgebonden zoekwoorden). De resultatenpagina’s van zoekmachines zijn niet langer een kwestie van “de luidste roeper wint”. Hier zijn 3 manieren om de zoekresultatenpagina's te domineren, zelfs als je niet op de eerste positie staat.

09Aug 2016

We zitten inmiddels op de helft van 2016, de ontwikkelingen in de e-commerce en online wereld staan niet stil. Het aantal webshops blijft daarmee ook groeien. Want laten we eerlijk zijn, er liggen kansen genoeg! We merken n dat er nog veel vragen zijn, tijdens het opstarten van een webshop. Wat zijn cruciale zaken waar u rekening mee dient te houden en hoe start u nu een webshop? Tijd voor de beste tips met jullie te delen via onderstaand stappenplan!

05Aug 2016

Je hebt een webshop of je wil zelf een webshop starten, dan is een grote de kost het versturen of verzenden van pakketten. VBdesign werkt samen met Sendcloud, dankzij hen kunnen we goedkoop pakketjes versturen via Bpost, PostNL en DHL. Een eenvoudige manier om kosten te besparen. Of je klanten meer voordeel te geven.

27Mar 2016

De meest gestelde vraag dat we krijgen is zeker en vast “wat kost een website”? Deze vraag is gemakkelijk gesteld, maar het antwoord is een stuk complexer.

14Feb 2016

Server update

Ook wij hebben een valentijnscadeau voor onze klanten! Heb jij al een cadeau gegeven aan jouw geliefde?

08Feb 2016

Binnenkort kan men online bekijken wanneer men zich moet laten onderzoeken voor baarmoederhalskanker, borstkanker of dikkedarmkanker. Voortaan staat bovendien gedetailleerde informatie over bevolkingsonderzoeken op een speciale website. Dat zegt Vlaams minister van Volksgezondheid Jo Vandeurzen (CD&V) vandaag in Het Belang van Limburg.

27Jan 2016

5 redenen waarom CMS-updates belangrijk zijn

Heb je je wel eens afgevraagd waarvoor dat CMS-updates allemaal dient?

Pagina's