SEO of SOS? Laat je website gratis analyseren door VBdesign

U bent hier

Search engine optimalisation, de ingewikkelde term wordt vandaag overal op je afgevuurd. Maar wat als we deze term voor jou kunnen vertalen naar Snel, Eenvoudig en Ongelooflijk gedetailleerd? Laat jouw website testen met de gratis SEO-analysetool van VBdesign en krijg een gepersonaliseerde audit voor jouw website.

Resultaten met een persoonlijke touch

Jij weet als geen ander hoe je jouw bedrijf moet runnen in de huidige sector, maar niemand verwacht dat je daarnaast ook nog een internet expert bent. Daarom wil VBdesign je assisteren met een gratis en professionele SEO-analyse. No strings attached en erg eenvoudig. Je geeft je website in, maakt een afspraak met Bert en krijgt binnen de 24 uur jouw data, mooi in een overzichtelijk document met bijhorende uitleg. Hier kan je al snel zien waar jouw site hoog scoort, maar ook waar de pijnpunten zitten. Bovendien krijg je naast de SEO-resultaten ook veel bijkomende informatie. Allemaal met bijhorende scores gebaseerd op de prestatie van jouw website.

What’s in it for you?

Welke scores krijg je nu precies en hoe gaat dit jouw vindbaarheid verbeteren op Google en andere zoekmachines? VBdesign biedt zijn expertise aan op volgende punten:

 • SEO
  Hoe goed scoort jouw site in Google en andere zoekmachines. Hoe bereikbaar en vooral vindbaar ben je voor (potentiële) klanten.

 • Het vermogen van je website
  Hoe goed presteert je website en vooral hoe snel worden pagina’s en functionaliteiten geladen. Dit is zeer belangrijk, aangezien de aandachtsspanne van een online gebruiker erg kort is. Volgens cijfers blijkt dat 40% van alle bezoekers afhaakt wanneer een pagina niet binnen de 3 seconden laadt.

 • Je sitestructuur
  Zeer belangrijk is de structuur van je site, zowel wat je ziet als de achterliggende, technische opbouw. In de audit gaan we na of al jouw elementen juist benoemd zijn, of jouw afbeeldingen de juiste informatie en beschrijving bevatten, of de structuur van jouw blogposts en pagina’s optimaal zijn en nog veel meer. Zo krijg je in de SEO-analyse een goed overzicht van waar de structuur van jouw website verbeterd kan worden.

 • Jouw socials
  De link tussen jouw social media en je website zijn vandaag erg belangrijk. We gaan na of deze mooi gelinkt zijn en waar er verbetering mogelijk is.

 • Jouw organisch verkeer
  Dit zijn de bezoekers die niet komen via jouw social media, maar de bezoekers die jouw website vinden door te zoeken naar jouw diensten, producten of sector. Het is dus bijzonder belangrijk om ergens als eerste te verschijnen wanneer mensen hun online zoektocht beginnen.

Het visuele plaatje

Naast deze belangrijke resultaten, krijg je uiteraard nog veel meer informatie over de uitgebreide SEO-analyse. Deze info is allemaal mooi gepresenteerd met, waar nodig, de juiste weergave van grafieken om ze visueel duidelijk en aantrekkelijk te maken. Verder is deze audit volledig vrijblijvend, jij beslist zelf of je met die informatie aan de slag gaat. Maar VBdesign laat je niet in de steek. Het ervaren bedrijf staat altijd klaar om jouw website tot een hoger niveau te tillen.

Neem daarom zeker contact op met Bert en verander jouw SOS-kreet tot een uitstekende SEO.

Ook interessant voor jou:

8 tips voor een succesvolle website
8 tips voor een succesvolle website

Een website vergelijken met een auto? Ja! Lees hier enkele tips voor een succesvolle website.

Lees verder
Ga je op vakantie? 
5 tips voor een knaller van een out-of-office!
Ga je op vakantie? 
5 tips voor een knaller van een out-of-office!

Een out-of-office is meer dan een gewone mail, het is niet zomaar een ‘Ik-ben-er-niet-mailtje'

Lees verder
Spoken er te veel wachtwoorden door je hoofd? Dit zijn onze tips!

Je kan tegenwoordig alles online terugvinden, van kennis tot persoonlijk gegevens, en dat willen we uiteraard beschermen...

Lees verder

Profiteer van onze midsummer deal! Klik hier voor meer informatie