Stagiair Nicky

U bent hier

Wat was je eerste indruk toen je bij VBdesign toekwam?

Mijn eerste indruk was zeker goed, Bert is een zeer aangenaam persoon in omgang en lijkt mij ook uiterst gepassioneerd in wat hij doet. Ook het feit dat VBdesign niet heel grootschalig is wat medewerkers betreft sprak mij wel aan, ik kan natuurlijk ook wel goed in groep werken maar als stageplaats wou ik toch wat kleiner beginnen.

Waarom wilde je graag bij VBdesign stage komen volgen?

Ik wilde graag bij VBdesign stage doen omdat ten eerste Bert een zeer vlot en aangenaam persoon leek in omgang, dat telde toch al zeker voor 50% mee in mijn keuze. De andere 50% is omdat er voor 80% met Drupal wordt gewerkt en dat tijdens de opleiding deze CMS toch wel veruit mijn voorkeur had. Ook wil ik hier verder in bijleren om zo nog te kunnen groeien als webdesigner.

Zijn er specifieke zaken waar je graag over wil bijleren?

Ik wil in de eerste plaats vooral zoveel mogelijk over Drupal bijleren, maar uiteraard wil ik ook over alles wat we tijdens onze opleiding gezien hebben zoveel mogelijk bijleren. Dan heb ik het vooral over wat mijn minder sterke punten waren tijdens onze opleiding zoals Javascript, Jquery en PHP.

Heb je nog hobby’s?

Mijn hobby’s bestaan uit:

  • gaming
  • films en series
  • fitness

Wat maakt jouw dag meteen goed?

Vooral als ik appreciatie krijg voor wat ik doe, dit bedoel ik vooral in het algemeen. Dit kan over werk, privé, opleiding, … gaan. Het is altijd wel fijn om te horen dat iemand apprecieert wat je doet of wie je bent als persoon.

Waar kom je helemaal van tot rust?

Ik kom helemaal tot rust om eens met vrienden uit eten of drinken te gaan, of gewoon alleen op mijn gemak thuis een film of serie te kijken.

Heb je een lievelingskleur?

Mijn lievelingskleur is rood.

Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken?

Friet met biefstuk, zeker en vast! Dat smaakt altijd :)

Hond of kat?

Ik ben meer een liefhebber van honden, ook al heb ik er zelf geen momenteel, te weinig plaats op mijn appartement voor het ras dat ik wil :) dat zijnde een stafford.

Ochtendmens of nachtuil?

Ik heb totaal geen probleem met vroeg opstaan, maar ik ben toch altijd wel een nachtuil geweest. Dit betreft vooral mijn werk als bakker en door het gamen ook wel, iedereen weet dat gamers vooral nachtuilen zijn :)

Als je nu op een vliegtuig kon springen, waar ging je dan naartoe en met wie?

Dan zou ik meteen met vrienden vertrekken richting de zon, geef mij maar een vlucht naar de Caraïben of dergelijke.

Heb je concrete professionele en/of persoonlijke doelen in het leven?

Professioneel wil ik vooral groeien als webdesigner en misschien zelfs ooit als zelfstandige kunnen starten, maar dat is nog niet voor meteen. Ik wil eerst vooral zoveel mogelijk bijleren van een team van webdesigners.

Wil je zelf nog iets toevoegen?

Ik kijk er naar uit om mijn opleiding en stage af te ronden, om dan jobgericht aan de slag te kunnen gaan als webdesigner. Een job die je graag doet, doe je meestal beter :)

 

Ook interessant voor jou:

8 tips voor een succesvolle website
8 tips voor een succesvolle website

Een website vergelijken met een auto? Ja! Lees hier enkele tips voor een succesvolle website.

Lees verder
Ga je op vakantie? 
5 tips voor een knaller van een out-of-office!
Ga je op vakantie? 
5 tips voor een knaller van een out-of-office!

Een out-of-office is meer dan een gewone mail, het is niet zomaar een ‘Ik-ben-er-niet-mailtje'

Lees verder
Spoken er te veel wachtwoorden door je hoofd? Dit zijn onze tips!

Je kan tegenwoordig alles online terugvinden, van kennis tot persoonlijk gegevens, en dat willen we uiteraard beschermen...

Lees verder