Over VBdesign

U bent hier

VBdesign is een start-up bedrijf dat opgericht is in 2016. Wij bouwen websites, webshops, en applicatie op het oog van jouw bedrijf. Voor ons vormt het gebruiksgemak van een website de absolute prioriteit.

Een website moet op een duidelijke manier de boodschap bij een bezoeker overbrengen en u moet eenvoudig via een cms uw website kunnen aanpassen. Daarnaast zorgt het grafisch ontwerp voor de juiste sfeer. Uiteraard vinden wij ook SEO belangrijk daarom bouwen we gezonde en vindbare websites.

Waarom kiezen voor VBdesign?

Wij hebben alles in huis voor jouw website!

 
Wij ontwerpen en realiseren duidelijke, overzichtelijke en technisch goed werkende websites, geoptimaliseerd voor zoekmachines.
Contacteer ons
Nog niet overtuigd?

Wij zijn creatief

VBdesign zorgt ervoor dat uw website een creatieve en eigentijdse design heeft, hierdoor zal er minder snel aanpassingen nodig zijn.

Betaalbaar en toch kwaliteit

Bij VBdesign is een website ook betaalbaar zonder dat u moet boete op kwaliteit.

Online transactie

VBdesign gaat mee met zijn tijd! Daardoor kan u onze facturen online betalen. Dit gaat snel, veilig en makkelijk.

Mobiel vriendelijk

Alle websites van VBdesign zijn in ontwikkeling op het oog van mobiel vriendelijk. Daardoor zal uw website werken op alle mobiele devices zoals ipad & mobiele telefoons.

10x zo snel

VBdesign zet uw website op een eigen SSD hosting! Hierdoor is uw website 10x sneller zijn dan bij de concurentie en beter is voor de zoekresultaten in Google.

Browser vriendelijk

Elke bezoeker van uw website gebruikt zijn eigen browser, VBdesign zorgt ervoor dat elke website op de meest gebruikte browsers van dit moment werkt!

Wij komen naar jou

Gebruik geen benzine of diesel aan ons op, wij komen naar u toe! Dit bespaart voor u tijd en kosten.

Uw bedrijf op Google Maps

Is uw bedrijf nog niet te vinden op Google Maps? Wij zorgen standaard dat alle websites die gemaakt zijn bij VBdesign automatisch op Google Maps verschijnen.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag voor ons? Wij zorgen ervoor uw vraag binnen de 24-uur beantwoord is.

Profiteer van onze midsummer deal! Klik hier voor meer informatie