De aanpak van VBdesign

U bent hier

Overeenkomst

Enkele dagen nadat jouw aanvraag ingediend werd en we evt. een gesprek hebben gehad, ontvang je van ons een voorstel voor de ontwikkeling van jouw website. Dit voorstel geldt na ondertekening als overeenkomst. Het is de bedoeling dat -indien je akkoord gaat met ons voorstel- je deze overeenkomst ondertekend aan ons terugbezorgt. Dit mag ofwel via de post, ofwel via een ingescand document dat gemaild wordt.

In de overeenkomst staan trouwens GEEN kleine lettertjes en er zijn ook geen verborgen kosten. Alles wordt exact aangerekend of verwerkt zoals het in de overeenkomst staat. Zorg er dus voor dat je deze goed naleest zodat je weet wat je kan verwachten, maar we kunnen met het hand op het hart zeggen dat er in principe niets is waarover je jou zorgen moet maken.

Onderzoek & analyse

Voordat we effectief beginnen aan het ontwerpen van jouw website, onderzoeken en analyseren we de noden van jouw bedrijf, en vertalen we dit in de informatiearchitectuur en wireframes voor jouw website. Dit kan je zien als het “bouwplan” van jouw website of online business.

Tijdens deze fase leggen we ook reeds jouw gekozen domeinnaam vast.

Design

Omdat wij vinden dat elk bedrijf en elk project anders is en een persoonlijke aanpak verdient, vinden we het ook belangrijk dat elke website die wij afleveren een uniek ontwerp krijgt. Een ontwerp dat helemaal overeenkomt met de huisstijl van jouw zaak, een website die ontworpen is om jouw doelen sneller te bereiken.

Geen bandwerk of standaard-templates dus, maar kwalitatief en professioneel webdesign, gebaseerd op de informatiearchitectuur en wireframes die we tijdens de onderzoeks- en analysefase op maat van jouw bedrijf uitgewerkt hebben.

Ontwikkeling

Wanneer we tot een definitief ontwerp gekomen zijn, start de ontwikkeling. Dit betekent dat we het gekozen ontwerp gaan omzetten in een klikbare website met werkende functionaliteiten. Het is ook tijdens de ontwikkelingsfase dat het content management system geïntegreerd wordt.

Van zodra deze fase afgerond is, krijg je de mogelijkheid om de ontwikkelingen te bekijken via onze testserver.

Testen

Aan het einde van de ontwikkeling kan het altijd zijn dat er nog enkele onjuistheden of onvolledigheden in de website zitten, die door ons over het hoofd werd gezien. Om die reden voorzien wij een testperiode van 5 dagen, waarin we alle overgebleven problemen proberen bloot te leggen.

De testperiode is ook voor jou de ideale gelegenheid om jouw website eens grondig onder de loep te nemen, en ons indien nodig bij te sturen.

Oplevering

Bij de oplevering plaatsen we jouw website over van onze testserver, naar onze live-hosting en koppelen we jouw domeinnaam aan onze server. Eens dat gebeurd is, staat jouw website LIVE.

Support & onderhoud

Om je in het begin een beetje wegwijs te maken met je website, voorzien wij 30 dagen gratis support via mail. Tijdens deze periode krijg je ook altijd de kans om ons te bestoken met al jouw vragen, of om eventuele problemen te melden. Wij doen er dan alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Na deze termijn krijg je de mogelijkheid om de onderhouds- en support-periode te verlengen vanaf €50/maand. Dit is geen verplichting en die keuze staat je vrij.

Wij zorgen er dan voor dat jouw website-software ten allen tijde up-to-date is en dat er elke dag backups genomen wordt. Zo ben je er van verzekerd dat jouw website 24/7 online en bereikbaar is en dat je nooit komt vast te zitten met het beheren van je website.