Conversie optimalisatie
om meer groei te creëren

Conversie optimalisatie

Wij ondersteunen bedrijven met hun groei

Je wil graag de conversies op je website laten groeien, maar je weet niet zo goed hoe je dat moet aanpakken? Dit kan op verschillende manieren, denk maar aan: een landingspagina, een heatmapanalyse, A/B testing, een funnelanalyse of een SEO-analyse. Wij denken graag met jou mee om de conversies op jouw website de hoogte in te krijgen.

Landingspagina

Wil jij je bezoekers lokken met een advertentie en hen laten terechtkomen op een mooie, overzichtelijke landingspagina speciaal afgestemd op jouw advertentie? Bij VBdesign bundelen wij onze kennis van webdevelopment en marketing, zodat de pagina zowel qua opbouw als inhoud helemaal in orde is om te pronken op Google.

Heatmapanalyse

Heb je wel bezoekers op je website, maar wil je dat er meer conversies gebeuren? VBdesign kan jou ook ondersteunen met een heatmapanalyse. Wij brengen alles in orde op jouw website en wachten vervolgens een kleine periode af tot er een respresentatief aantal bezoekers op jouw website is geweest. Hierna kijken wij waar de meeste bezoekers vastlopen of afhaken. Hoeveel lezen zij op bepaalde pagina’s, hoe diep klikken zij in jouw website… Zo krijg jij een inzicht op het gedrag van de bezoekers.

A/B testing

Merk je dat er bij jouw advertenties niet genoeg mensen actie ondernemen na het bezoeken van je (landings)pagina? Wij kijken graag mee waar verbeteringen kunnen liggen en zetten zo A/B testing op om te kijken welke elementen het beste werken. 

Funnelanalyse

Het is zeer belangrijk om de customer journey te begrijpen van jouw potentiële klanten. Dit houdt in de ‘weg’ die ze afleggen tot ze overgaan naar de aankoop van het product of dienst. Zitten er bij jou enkele gaten in deze funnel? Of wil je graag dat de je hiermee al aan de slag gaat bij jouw nieuwe website? Kan je hierbij wel wat ondersteuning gebruiken? Wij kunnen hiermee helpen door te starten met een analyse, en vervolgens enkele conclusies aan te halen. Als je hiermee nog verder ondersteuning nodig hebt voor de uitwerking en opvolging ervan, kan je hier uiteraard ook mee bij ons terecht.

SEO-analyse

 Merk je dat je website op een organische manier niet zo goed scoort? Bij VBdesign kan je ook terecht voor een grondige SEO-analyse, waaruit heel wat conclusies en verbeterpunten boven water komen. Indien je hiervoor ook nog graag verdere ondersteuning nodig hebt, helpen wij jou hier graag mee verder.

Overtuigd? Laten we beginnen!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen naar jouw plan kunnen kijken.
We staan altijd voor je klaar met een lekkere koffie