Inbound marketing
dat jouw doelpubliek aanspreekt

Inbound marketing

Laat de klanten naar jou komen met inbound marketing

Wil jij interesse wekken bij jouw doelpubliek en hen naar jou laten toekomen? Dan is inbound marketing de ideale strategie. Inbound marketing zorgt ervoor dat je door middel van goede, interessante content je doelpubliek naar jou toebrengt en hun interesse opwekt. VBdesign kan jou helpen met leads te genereren, met een zoekwoordenanalyse, met copywriting of met fotografie.

Leads genereren

Bezoekers op jouw website krijgen is een ding, maar er vervolgens nog leads uit halen is een ander verhaal. Het grote voordeel van leads genereren via inbound marketing is dat jouw doelpubliek het vertrouwen krijgt in jouw als merk of bedrijf. Zij zien jou als de expert omdat jij je op deze manier zo gedraagt. Door content te creëren, ga je beginnen opvallen en gaan mensen vaker aan jou denken omdat ze jouw naam vaak voorbij zien komen. Als je daar bovenop ook nog eens heel betrouwbaar overkomt, win je het vertrouwen van je doelpubliek en krijg je heel trouwe volgers.

Zoekwoordenanalyse

Een zoekwoordenanalyse is niet enkel nodig voor het opstellen van een advertentie, maar is ook van belang bij het opstellen op optimaliseren van de copywriting. Welke woorden zijn populair? Op welke woorden zoekt jouw doelpubliek? Dit speelt allemaal mee hoe hoog jouw website verschijnt in de zoekresultaten. Heb jij nood aan een zoekwoordenresultaten voor een advertentie? Of voor de teksten op je website? Of wil je gewoon weten waar enkele kansen zitten? VBdesign kan deze zoekwoordenanalyse voor jouw bedrijf uitvoeren.

Copywriting

Nood aan krachtige teksten? Je website, advertenties of communicatie in het algemeen moet natuurlijk interessant overkomen voor jouw doelpubliek en zij moeten zich aangesproken voelen. VBdesign helpt jou hier graag mee. Wij gaan eerst in gesprek met jou om naar jouw verhaal te luisteren, wat wij nadien omzetten in goede, leesbare teksten die jouw doelpubliek aanspreken. 

Fotografie

Afbeeldingen zijn de eerste elementen waar ons oog op valt. Als het visuele plaatje niet aanspreekt, zullen niet veel personen de bijhorende teksten beginnen lezen. Afbeeldingen die eruit springen zullen de aandacht trekken, waardoor mensen sneller interesse tonen om verder te lezen. Het volledige plaatje moet kloppen bij de communicatie: zowel qua teksten als afbeeldingen. Ook voor fotografie kan VBdesign jou ondersteunen. Wij brengen in beeld wat jij naar buiten wil brengen.

Overtuigd? Laten we beginnen!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen naar jouw plan kunnen kijken.
We staan altijd voor je klaar met een lekkere koffie