Online advertenties
die hun geld waard zijn

Online adverteren

Wij helpen bedrijven met hun online bereik 

Er zijn veel verschillende manieren om online op te vallen. Een hiervan is online adverteren. En dat hoeft niet enkel op Google te zijn. Ook op social media zoals Facebook en LinkedIn kan je mensen bereiken door te adverteren. Alles hangt natuurlijk af van het doel wat je wil bereiken. VBdesign denkt graag met jou mee welke soort advertentie je best inzet, en werken dit vervolgens ook uit voor jou.

Google Ads

Wanneer mensen een probleem hebben, gaan zij heel vaak op Google op zoek naar een oplossing. Door advertenties in te zetten, ‘betaal’ je eigenlijk voor een goed zichtbare plaats op Google. Op deze manier val je vaak veel sneller op dan via de organische manier. Als je dan nog een goede en duidelijke landingspagina hebt waarop de mensen terechtkomen, zijn mensen sneller geneigd het product of dienst bij jou aan te schaffen dan bij de concurrentie.

Facebook Ads

Bijna iedereen zit dagelijks op Facebook. Dit is dan ook het ideale medium om bekendheid te creëren en nieuwe mensen te bereiken. Er zijn verschillende redenen om te adverteren op Facebook: een bepaald bericht in de kijker zetten, je pagina promoten voor meer volgers, je website promoten om meer mensen kennis te laten maken met jouw website… Ook het installeren van een Facebookpixel op jouw website om vervolgens aan remarketing te kunnen doen kent z’n succes. 

LinkedIn Ads

LinkedIn Ads is minder populair dan de twee bovenstaande types, maar daarom niet minder belangrijk of nuttig. Adverteren op LinkedIn kan ervoor zorgen dat jij de juiste mensen bereikt. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn bij het verkopen van diensten of producten aan andere bedrijven of wanneer je communicatie gericht is aan andere professionals. 

Overtuigd? Laten we beginnen!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen naar jouw plan kunnen kijken.
We staan altijd voor je klaar met een lekkere koffie