Onze nieuwe medewerkster Daisy op het rooster gelegd

Wat was je eerste indruk toen je bij VBdesign toekwam?

Het moment dat ik aankwam op kantoor werd ik onmiddellijk enthousiast onthaald. Je merkt dat de sfeer hier goed zit, en dat je niet als een “nummertje” wordt behandeld, maar wel als persoon. Ik voelde mij direct welkom!

Wat zijn je hobby’s?

Ik kan mezelf helemaal verliezen in een goed boek of een spannende film, zowel gezellig thuis in de zetel als in de cinema waar je me regelmatig terugvindt. Maar daarbuiten houd ik ook graag van een uitdaging zoals een leuk programmeerproject waar ik mijn hoofd over kan breken.

Wat maakt jouw dag meteen goed?

Ik hou ervan als mensen goed gezind zijn. Het maakt niet uit of dat nu een vreemde persoon is die ik tegenkom op straat die naar mij glimlacht of vrienden en familie die enthousiast een leuk verhaal aan het vertellen zijn.

Waar kom je helemaal van tot rust?

Dat is heel uiteenlopend: ik kan genieten van een stevige sportsessie om mijn hoofd leeg te maken, maar op andere momenten heb ik meer nood aan avondje gevuld met series kijken, en dan voornamelijk Friends.

Heb je een lievelingskleur?

Ja, geel. Ikzelf ben een opgewekt persoon die graag lacht, dus deze kleur past perfect bij mij 😊

Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken?

Ik ben een enorme pasta-liefhebber. Spaghetti, lasagne, pasta met vis… Eender welke pasta brengt meteen een glimlach op mijn gezicht.

Ben je een honden of katten liefhebber?

Hondenliefhebber. Ik heb 15 jaar lang een hond gehad die elke dag trouw aan mijn zij stond en hoop binnenkort weer eentje door mijn huis te hebben lopen 😊

Ochtendmens of nachtuil?

Nachtuil. Het is niet dat ik ‘s ochtends niet uit mijn bed geraak, maar ‘s avonds heb ik nét dat tikkeltje meer creativiteit en energie.

Heb je concrete professionele en/of persoonlijke doelen in het leven?

Mijn grootste persoonlijke doel is gelukkig oud worden met mijn vriend. Op professioneel vlak heb ik meerdere doelen die allemaal elkaar opvolgen: eerst en vooral wil ik graag mijn tweede diploma halen. Ik ben momenteel naast mijn job bij VBdesign ook een bacheloropleiding IT aan het volgen. Hieruit vloeit voort dat mijn grootste professionele doel in mijn leven een goede programmeur worden is.

Wil je zelf nog iets toevoegen?

Ik kijk er alvast heel erg naar uit wat ik bij VBdesign mag bijleren. Ik voel mij al helemaal thuis en heb al aan enkele leuke projecten mogen werken. Op naar een nog leukere tijd bij VBdesign!

Bekijk onze andere relevante artikels