VBdesign zit in een groeispurt

2021 wordt duidelijk het jaar van de groei voor VBdesign, momenteel zijn we op zoek naar 2 nieuwe collega’s en is zojuist bekend geraakt dat ze binnenkort intrekken in één van de grootste kantoorruimte binnen Office Capital in Hasselt

Openstaande vacatures

In de maand mei werd er niet één maar twee nieuwe vacatures opengezet, hierdoor is het duidelijk dat VBdesign in een groeifase zit. Momenteel zijn we op zoek naar een online marketeer en een PHP-developer.

Ervaring is voor ons belangrijker dan diploma’s, dus mocht je voldoende kennis hebben en ben je leergierig? Waag dan zeker je kans om je kandidaat te stellen 😉

Naast de twee vaste medewerkers, zijn ze bij VBdesign ook op zoek naar verschillende stagiaires, de twee belangrijkste functies zijn voor ons een Front-End developer & een online marketeer / copywriter.

Zit je functie op dit moment er nog niet bij? Geen nood, binnenkort komen er zeker nog nieuwe openstaande vacatures.

Een interne switch

Op zoek gaan naar nieuwe collega’s? Dat betekent ook dat er voldoende plaats moet zijn om deze nieuwe toppers te plaatsen. Daarom werd er binnen Office Capital Hasselt gezocht naar een nieuwe werkplek, en met succes! VBdesign neemt één van de grootste kantoren in deze mooie office center.

Bekijk onze andere relevante artikels