Stijlvolle webshops
die jouw producten in de kijker zetten

Webshops

Wij maken webshops met uitstraling

Meer en meer mensen doen hun aankopen online in plaats van in fysieke winkels. Als ondernemer is het belangrijk om daar op in te spelen. Je wil immers geen potentiële klanten verliezen aan concurrenten die wel online aanwezig zijn. Een webshop waarin jij je producten online aanbiedt is de ideale oplossing.

Waarom kiezen voor een webshop bij VBdesign?

Tip: vergeet niet naar links te swipen 😉

Design op maat

Design op maat

Een webshop gaat verder dan enkel wat producten online zetten. Wij zorgen ervoor dat de stijl van jouw webshop aansluit met de stijl van jouw bedrijf.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijk

 Een webshop moet natuurlijk gebruiksvriendelijk zijn voor de klanten. Maar ook voor jou zorgen we dat het onderhouden gebruiksvriendelijk verloopt, zodat jij op een vlotte manier zelf je aanbod kan aanpassen.

Google

Ranking Google

Wanneer je een eigen webshop hebt, is het natuurlijk belangrijk dat je een goede plaats op Google krijgt. Tijdens het ontwikkelen van jouw webshop houden wij hiermee rekening zodat jouw website zo hoog mogelijk zichtbaar is.

Statistieken

Statistieken

Natuurlijk wil je ook graag weten hoeveel bezoekers jouw webshop gehad heeft, de demografie van je bezoekers… Wij zorgen ervoor dat jij zelf inzicht hebt in deze statistieken.

Support

Support

Natuurlijk laten we je achteraf niet aan je lot over. Hulp nodig bij je webshop? Wil je graag enkele aanpassingen? Wij helpen jou ook achteraf nog graag met een glimlach verder.

Overtuigd? Laten we beginnen!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen naar jouw plan kunnen kijken.
We staan altijd voor je klaar met een lekkere koffie