Krachtige websites
op maat van jouw bedrijf

Website

Wij maken jouw website met een glimlach

De website van jouw bedrijf is jouw digitaal paradepaardje. Wanneer mensen immers een probleem hebben, gaan zij online op zoek naar oplossingen. En dat is precies waar jij eruit moet springen. Een goede, overzichtelijke website met de juiste informatie zal ervoor zorgen dat je meer potentiële klanten bij jou kan krijgen.

Waarom kiezen voor een website bij VBdesign?

Tip: vergeet niet naar links te swipen 😉

Design op maat

Design op maat

Een website is het digitale uithangbord van een onderneming. Daarom zorgen wij er voor dat alle informatie op een overzichtelijke manier en in de juiste huisstijl wordt weergeven.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijk

Een website moet niet alleen mooi zijn, ze moet je bezoekers ook leiden doorheen hun beslissingsproces op een vloeiende manier. Daarnaast geven we jou ook een opleidingen zodat jij zeer gemakkelijk met je eigen website aan de slag kan.

Google

Ranking Google

Wanneer je een eigen website hebt, wil je natuurlijk goed gevonden worden. Wij houden bij het ontwikkelen van een website rekening met de verschillende zaken om jouw website zo hoog mogelijk te krijgen.

Statistieken

Statistieken

Natuurlijk wil je ook graag weten hoeveel bezoekers jouw website gehad heeft, de demografie van je bezoekers… Wij zorgen ervoor dat jij zelf inzicht hebt in deze statistieken.

Support

Support

Natuurlijk laten we je achteraf niet aan je lot over. Hulp nodig bij je website? Wil je graag enkele aanpassingen? Wij helpen jou ook achteraf nog graag met een glimlach verder.

Overtuigd? Laten we beginnen!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen naar jouw plan kunnen kijken.
We staan altijd voor je klaar met een lekkere koffie